Download Lagu Terbaru Undangan Rabi Karya R Husin Albana Mp3

TERBARU UNDANGAN RABI Karya R Husin Albana
Nama:TERBARU UNDANGAN RABI Karya R Husin Albana
Duration:00:05:04
Date:07 March 2018
View:14K
Genre:Unknown
Like:90
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:ELANG Pro
Source:Youtube

Download Lagu TERBARU UNDANGAN RABI Karya R Husin Albana Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu TERBARU UNDANGAN RABI Karya R Husin Albana

UNDANGAN RABI Salsa Kirana
Cipt: R Husin Albana
Arr: Maska Pro


Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Amung Semene Iso Mok Culne Tresnoku
Kudu Tak Lilo Yen Pancen Keputusanmu
Nadyan Keloro Loro Njero Bathinku

Loro Rasane Moco Undangan Rabimu
Ra Ngiro Yen Kowe Ninggalke Aku
Ra Uwis Wis Netes Eluh Ning Pipiku
Mergo Pungkase Sing Nyanding Kowe Dudu Aku

Sing Tak Rasakne Loro Atiku
Naliko Nrimo Layangmu
Kaget Tak Woco Undangan Rabimu
Ngene Carane Medot Tali Tresnaku

Mbiyen Tak Trimo Ucap Manismu
Jebul Saiki Lamis Janjimu
Mbok Terus Terang Yen Medot Aku
Ojo Nilap Njur Nrimo Kabar Rabimu

Tenane Bathinku Keloro Loro
Nyawang Fotomu Jejer Ro Wong Liyo
Ora Tak Songko Undangan Rabi
Mok Gawe Medot Tali Tresnomu

Related Lagu Mp3

Salsa Kirana Undangan RabiSalsa Kirana Undangan Rabi
Date : 14 April 2018
NDXAKA Undangan RabiNDXAKA Undangan Rabi
Date : 25 May 2018
Happy Asmara Undangan RabiHappy Asmara Undangan Rabi
Date : 23 April 2018
Undangan RabiUndangan Rabi
Date : 17 April 2018

Most Populer Mp3

Lebri Partami_ Tresna TerlarangLebri Partami_ Tresna Terlarang
Genre : Unknown
View : 258.1K
Mansur S-untuk Apa LagiMansur S-untuk Apa Lagi
Genre : Unknown
View : 242.8K
Last Child   Aku Bukan Bang Toyib WaliLast Child Aku Bukan Bang Toyib Wali
Genre : Unknown
View : 5.3K
Alone At Last - Bertahan MelawanAlone At Last - Bertahan Melawan
Genre : Unknown
View : 15.7K
Erry Band Mata Hati (ost. Orang Pinggiran)Erry Band Mata Hati (ost. Orang Pinggiran)
Genre : Unknown
View : 405.4K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us