Download Lagu Nurbayan Ft Lilin Herlina Tresno Waranggono Dangdut Terbaru 2016 Mp3

Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Nama:Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)
Duration:00:04:54
Date:14 April 2016
View:0.9M
Genre:Unknown
Like:2.6K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Dangdut Fresh
Source:Youtube

Download Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016) Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nurbayan Ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono (Dangdut Terbaru 2016)

Nurbayan ft. Lilin Herlina - Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Larasworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eleng aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Ning wes pastine aku duk jodohmu
Pancen roso kari Roso
Kudu lilo nggonmu nrimo
Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suwaramu
Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso orep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eloku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno Waranggono

Related Lagu Mp3

Tanjung Emas Ninggal JanjiTanjung Emas Ninggal Janji
Date : 05 January 2007

Most Populer Mp3

Hanin Dhiya Terima Kasih IbuHanin Dhiya Terima Kasih Ibu
Genre : Unknown
View : 21.5K
D paspor - Cinta MatiD paspor - Cinta Mati
Genre : Unknown
View : 618.2K
Via Vallen - Selimut RinduVia Vallen - Selimut Rindu
Genre : Unknown
View : 535.9K
Armada Gerimis MengundangArmada Gerimis Mengundang
Genre : Unknown
View : 36.2K
God Bless - Bis KotaGod Bless - Bis Kota
Genre : Unknown
View : 260.5K
Wakyu - Novi KDWakyu - Novi KD
Genre : Unknown
View : 182K
NEW PALLAPA - SAKIT HATI - GERRY MAHESANEW PALLAPA - SAKIT HATI - GERRY MAHESA
Genre : Unknown
View : 101.8K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us